Προτεινόμενο πακέτο Sec4 κλειστού κύκλωματος παρακολούθησης 8 καμερών DS-7208HGHI-F1/N Hikvision

Κατόπιν Παραγγελίας Προτεινόμενο πακέτο Sec4 κλειστού κύκλωματος παρακολούθησης 8 καμερών DS-7208HGHI-F1/N Hikvision

Προτεινόμενο πακέτο κλειστού κύκλωματος παρακολούθησης 8 καμερών, είναι προσεκτικά επιλεγμένο και σχεδιασμένο ώστε να καλύψει τις ανάγκες για την επιτήρηση του χώρου σας, διασφαλίζοντας μέγιστη ποιότητα και αξιοπιστία και παράλληλα περιορισμένο κόστος απόκτησης.

Είναι κατάλληλο για πλήθος εφαρμογών, όπως εμπορικά καταστήματα, κατοικίες, επιχειρήσεις, χώρους γραφείων, μικρές εταιρείες, περίπτερα, κλπ.Περιλαμβάνονται στο πακέτο Χρησιμοποιείται για την καταγραφή του video των καμερών μιας εγκατάστασης και την προώθησή του στο δίκτυο (τοπικό ή Internet), προκειμένου να είναι εφικτή η παρακολούθησή του από υπολογιστές ή φορητές συσκευές (tablets & smartphones). Διαθέτει τεχνολογία 4 σε 1 με επιλεγόμενη έξοδο HDTVI/CVI/AHD/CVBS, σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8 mm με γωνία θέασης 103°, υπέρυθρος φωτισμός Smart IR με εμβέλεια έως 20 μέτρα και με προστασία IP66. Διαθέτει τεχνολογία 4 σε 1 με επιλεγόμενη έξοδο HDTVI/CVI/AHD/CVBS, σταθερό ευρυγώνιο φακό 2.8 mm με γωνία θέασης 103°, υπέρυθρος φωτισμός Smart IR με εμβέλεια έως 20 μέτρα και με προστασία IP66. Διαθέτει προστασία από βραχυκύκλωμα, υπέρταση και υπερφόρτωση. Είναι ιδανικός για διακλαδώσεις σε συστήματα καμερών όπου απαιτείται η ταυτόχρονη λειτουργία πολλών συσκευών. Για σύνδεση σε τηλεόραση με αντίστοιχη είσοδο ή σε κάποιο μόνιτορ υπολογιστή, όπου θα μπορείτε να παρακολουθείτε είτε Live το καταγραφικό σας ή να δείτε τα αρχεία video που έχουν καταγραφεί σε αυτό. Οι μονάδες WD Purple είναι κατασκευασμένες για αδιάκοπη λειτουργία όλο το 24ωρο επί 7 ημέρες την εβδομάδα σε υψηλής ευκρίνειας συστήματα ασφαλείας.
Eπίσης, διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία AllFrame της WD, ώστε να είστε σε θέση να δημιουργήσετε με σιγουριά ένα σύστημα ασφαλείας που θα είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Έτοιμες καλωδιώσεις με 2 κοννέκτορες BNC, (αρσενικό-θυληκό) και 2 βύσματα DC, (αρσενικό-θυληκό), κατάλληλα για την μεταφορά της εικόνας και της τροφοδοσίας των καμερών προς το καταγραφικό και το τροφοδοτικό αντίστοιχα.

  • Κατασκευαστής: HIKVISION
  • Κωδικός Προϊόντος: 032456
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • Τιμή web: 466,26€
  • (H τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ)
  • Χωρίς ΦΠΑ: 376,02€

Χρειάζεσαι βοήθεια;  +30 26510 24011