Εταιρικό Προφιλ

Ο Στάθης Νικόλαος ίδρυσε το 1995 το πρώτο κατάστημα ηλεκτρονικών στη Χρήστου Κατσάρη 8, με το πέρας των ετών η εταιρεία μετονομάστηκε σε   «Στάθης Νικόλαος & Στάθη Αικατερίνη Ο.Ε.», συνεχίζοντας να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται πάντα στα Ιωάννινα αλλά πλέον στη Χρήστου Κατσάρη 6 Τ.Κ..45221 και εκπροσωπείται νόμιμα με Α.Φ.Μ. 082749552 και στη Δ.Ο.Υ Ιωαννίνων.

Εξειδικεύεται στη διάθεση του ηλεκτρονικού υλικού, καθώς και δορυφορικής και επίγειας λήψης και λαμπτήρων .
Στα χρόνια αυτά η συνεχής προσπάθεια έκανε την εταιρία να πρωταγωνιστεί συνεχώς στο χώρο της. 

Από τα μέσα του 1997 ενσωματώσαμε στο κατάστημα μας εξειδικευμένο τμήμα για διάθεση λαμπτήρων το γνωστό και κατοχυρωμένο στον τόπο ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΠΑΣ με πάνω από 2380 κωδικούς .
Σε μας θα βρείτε  από ένα κοινό λαμπτήρα για το σπίτι σας μέχρι και εξειδικευμένους  λαμπτήρες για οποιαδήποτε χρήση (βιομηχανία, πλοία, αεροσκάφη, αεροδρόμια, ιατρεία, αποστείρωσης κτλ.). 
Επίσης από το 1998  η εταιρεία μας συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει για την βορειοδυτική Ελλάδα  επιτυχώς με έναν από τους κορυφαίους Ισπανούς κατασκευαστές ηλεκτρονικών προϊόντων λήψης και εκπομπής , την εταιρεία IKUSI  όπως επίσης τα υψηλής ποιότητας  όργανα μέτρησης συχνοτήτων του Ισπανικού οίκου Promax.

Τα προϊόντα υψηλής συχνότητας της IKUSI περιλαμβάνουν :
  • Πλήρη σειρά εξαρτημάτων αναλογικής και ψηφιακής λήψης (κεραίες και ενισχυτές για επίγεια και δορυφορική λήψη)
  • Κέντρα επίγειας και δορυφορικής διανομής
  • Ενισχυτές γραμμής και ενισχυτές καλωδιακών δικτύων
  • Συστήματα ζεύξης με ομοαξονικά καλώδια
  • Εξοπλισμός για επικοινωνία μέσω δορυφόρου
Για όλους τους παραπάνω τομείς, η IKUSI διαθέτει πλήρη σειρά προϊόντων, είτε πρόκειται για μικρές, μεσαίες ή μεγάλες εγκαταστάσεις.
Πάντα ο στόχος της εταιρείας παραμένει η αξιοπιστία του εξοπλισμού, η πλήρης υποστήριξη προς τον πελάτη και οι ανταγωνιστικές τιμές.
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση χρειαστείτε για τον παραπάνω εξοπλισμό ή οποιοδήποτε προϊόν που δεν μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική μας σελίδα σχετική είτε με τα χαρακτηριστικά είτε με τις τιμές. 
Επιπλέον το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι στην διάθεσή σας για οποιοδήποτε σχεδιασμό και εγκατάσταση εξοπλισμού λήψης, εκπομπής, ηχητικής και συνεδριακής κάλυψης, όπως  επίσης και συστημάτων ασφαλείας.
 
Ευχαριστούμε που μας τιμάτε τόσα χρόνια κι ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνη σας .Στο καινούριο τόλμημά μας, στην δημιουργία μιας ιστοσελίδας της stathisnet.gr με πάνω από 25000 κωδικούς για την καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση σας, αισιοδοξούμε να είστε δίπλα μας .
 
Φιλικά 
Στάθης Νικόλαος & Αικατερίνη Ο.Ε.