Πληροφορίες προϊόντων

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα
-Διαθεσιμότητα Προϊόντων
-Τιμές και ΦΠΑ 
-Παρουσίαση Προϊόντων  
-Εγγύηση Προϊόντων.
 
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ προϊόντων
Η διαθεσιμότητα των προϊόντων εξαρτάται από τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στις αποθήκες μας ή/και στις αποθήκες των προμηθευτών μας.
  1. Το προϊόν είναι διαθέσιμο στις αποθήκες μας 
  2. Το προϊόν αναμένεται σύντομα 
  3. Το προϊόν διατίθεται μόνο κατόπιν παραγγελίας
Προσοχή! Σε προϊόντα με κατάσταση διαθεσιμότητας "Κατόπιν Παραγγελίας", ενδέχεται να σας ζητηθεί προεξόφληση/προκαταβολή για την καταχώριση της παραγγελίας.
Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το τμήμα εξυπηρέτησης τις stathisnet.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω email ή τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΦΠΑ
Οι αναγραφόμενες τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι σε ευρώ (€) και περιλαμβάνουν ΦΠΑ (24%) και όλους τους νόμιμους πρόσθετους φόρους, ανάλογα με το είδος του προϊόντος.
Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον εκδοθεί τιμολόγιο για την παραγγελία σας, τότε οι τιμές των προϊόντων θα είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.
Σε μια τέτοια περίπτωση, ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για τις πληροφορίες της διεύθυνσης που καταχωρεί. Στην ειδική περίπτωση του Αγίου Όρους, το Φ.Π.Α. είναι μηδενικό.
 
Στις τιμές δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής, τα οποία προστίθενται στην παραγγελία σας, ανάλογα με τον όγκο και το βάρος των προϊόντων και τον προορισμό της παραγγελίας σας.
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ προϊόντων
Στην παρουσίαση προϊόντων μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε προϊόν που περιλαμβάνει μια ή περισσότερες εικόνες του προϊόντος, μια περιγραφή του προϊόντος και τα χαρακτηριστικά του (όνομα προϊόντος, τιμή και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά).
Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών, χαρακτηριστικών και των τιμών των προϊόντων που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.

ΕΓΓΥΗΣΗ προϊόντων
Η εγγύηση των προϊόντων που εμφανίζονται στο διαδικτυακό τόπο stathisnet.gr είναι αυτή που καθορίζεται και δηλώνεται από τον κατασκευαστή του κάθε είδους και δεν προσφέρετε καμία επιπλέον εγγύηση, εκτός αν αυτό αναφέρεται ρητά.
Σε περίπτωση βλάβης ή ελαττώματος ενός μηχανήματος υπεύθυνη είναι η αντιπροσωπεία που το εισάγει. Για λεπτομέρειες και βοήθεια αν συμβεί, επικοινωνήστε κατευθείαν με τον αντίστοιχο αντιπρόσωπο ή με υπεύθυνο του stathisnet.gr
- Εγγύηση συμβατότητας με λοιπές συσκευές δεν μπορεί να εγγυηθεί λόγω πολυπλοκότητας.
- Τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στα προϊόντα μας είναι αυτά που αναφέρει ο κατασκευαστής και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ελεγχθούν από εμάς συμβατότητες με κάθε άλλη συσκευή.
- Κανένα εξωτερικό τροφοδοτικό / φορτιστής (ακόμα και στην συσκευασία αγοράς του) δεν καλύπτεται από εγγύηση!


Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΒΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ:
- Από κακό χειρισμό, κακή τοποθέτηση, κτύπημα, πτώση, έκθεσης σε ακραία επίπεδα θερμοκρασίας ή υγρασίας, ρίψης υγρών.
- Από λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, μεταβολές της τάσης του ηλεκτρικού δικτύου.
- Στους λαμπτήρες διαφόρων φωτιστικών , εξαρτήματα ανταλλακτικών, καλώδια αντάπτορες, τηλεχειριστήρια, μπαταρίες παντός τύπου.
- Από οποιαδήποτε απόπειρα επισκευής σε εργαστήριο ή τεχνικό εκτός του αρμόδιου
service.
- Σε περίπτωση που ο αριθμός της συσκευής (serial number) ή τα διακριτικά σήματα της συσκευής έχουν αλλοιωθεί ή αφαιρεθεί.
- Η εγγύηση δεν καλύπτει επίσης τις μπαταρίες που πιθανόν να περιέχονται στην συσκευασία.


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ
Ηλεκτρονικά Εξαρτήματα: 12-24 μήνες
Αισθητήρες CCD / CMOS (Κάμερες): 12 μήνες