Μεταλλάκτης DVB-T TPC-010 IKUSI

-35% Κατόπιν Παραγγελίας Μεταλλάκτης DVB-T TPC-010 IKUSI

Οδηγίες Χρήσης Οδηγίες Χρήσης
Τεχνικές προδιαγραφές Τεχνικές προδιαγραφές


Επαγγελματικός μεταλλάκτης για ψηφιακά κανάλια. Διπλής μεταλλαγής μέσω IF με ενσωματωμένο διπλό φίλτρο SAW (απομόνωση 70 db σε απόσταση 1,25 MHz από το άκρο του φάσματος του καναλιού) - με AGC εισόδου από 40-80 dbμV. Πολύ εύκολα προγραμματιζόμενος - καλύπτει όλες τις μπάντες (κανάλι εισόδου 47-862 MHz, κανάλι εξόδου 47-862 MHz).
Ιδανικός για τη λήψη, επεξεργασία & διανομή των επίγειων ψηφιακών καναλιών σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία, βίλες, συγκροτήματα κλπ. Εξαιρετική οικονομική λύση σαν μονάδα επεξεργασίας καναλιού σε ψηφιακούς τηλεοπτικούς αναμεταδότες μικρής και μεσαίας ισχύος.

Ο ψηφιακός μεταλλάκτης είναι ιδανικός για όλες τις περιπτώσεις καλωδιακών δικτύων, ξενοδοχείων, νοσοκομείων κλπ, όπου μας ενδιαφέρει να πάρουμε στην έξοδο του HeadEnd τα ψηφιακά streams με μηδενική επιβάρυνση των χαρακτηριστικών του ψηφιακού σήματος (MER, CBER, C/N κλπ), απόλυτα ισοσταθμισμένα μεταξύ τους, με σταθερότητα στη διάρκεια του χρόνου ανεξάρτητα από τη διακύμανση της στάθμης εισόδου και σε όποια συχνότητα μας βολεύει.

Τα ψηφιακά streams θα είναι έτοιμα για διανομή με άριστα χαρακτηριστικά και σταθερότητα σε οποιοδήποτε είδος δικτύου – όσο μεγάλο και αν είναι αυτό.
Η ίδια μονάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά και σε εφαρμογές αναμετάδοσης των ψηφιακών streams, αν συνδυαστεί με το linear ΗΡΑ-128 και το panel PRA-012.
  • Κατασκευαστής: IKUSI ELECTRONICA S.L.U
  • Κωδικός Προϊόντος: 009563
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • Στο κατάστημα: 385,01€
  • Τιμή web: 249,72€
  • (H τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ)
  • Χωρίς ΦΠΑ: 201,39€

Χρειάζεσαι βοήθεια;  +30 26510 24011