Γειωσόμετρο MI 2088-50 Standard Set 50 m Metrel
Προβολή
Το MI 2088 της Metrel, είναι ένα υψηλής επαγγελματικό, πολυλειτουργικό, φορητό όργανο δοκιμής που προορίζεται για τη διεξαγωγή αντίστασης γείωσης, αντίστασης μόνωσης και συνέχειας των μετρήσεων αγωγών προστασίας.
Το MI 2088, επιτρέπει τη μέθοδο μέτρησης αντίστασης γείωσης 4 συρμάτων, τη μέθοδο αντίστασης γείωσης 4 καλωδίων σε συνδυασμό με έναν σφιγκτήρα, δύο μετρήσεις αντίστασης γείωσης σφιγκτήρων, μέτρηση αντίστασης γείωσης 4 συρμάτων και μέτρηση ρεύματος TRMS και τον έλεγχο της προστασίας των συσκευών από υπέρταση και από τη τάση διακοπής.
Όλα τα αποτελέσματα μπορούν να αποθηκευτούν στο όργανο και στη συνέχεια να ληφθούν με τη βοήθεια του λογισμικού EarthLink στον υπολογιστή για αξιολόγηση και δημιουργία αναφορών μετά τη δοκιμή.
Μετρήσεις
- Αντίσταση μόνωσης με τάση DC.
- Συνέχεια αγωγών PE με ρεύμα δοκιμής 200 mA με αλλαγή πολικότητας.
- Συνέχεια αγωγών PE με ρεύμα δοκιμής 7 mA (συνεχής μέτρηση) χωρίς ενεργοποίηση RCD.
- Τάση.
- Αντοχή στη γη (μέθοδος 4 συρμάτων, μέθοδος σφιγκτήρα, μέθοδος δύο σφιγκτήρων).
- Ειδική αντίσταση στη γη.
- Ρεύματα διαρροής και φόρτωσης TRMS (επιλογή).
- Δοκιμή συσκευών προστασίας από υπέρταση.
Χαρακτηριστικά
- Μέτρηση αντίστασης γείωσης
- Με δυνατότητα λήψης
- Αλλαγή πολικότητας
- Εύρος μόνωσης
- Το PC SW EarthLink που περιλαμβάνεται στο τυπικό σετ επιτρέπει τη λήψη αποτελεσμάτων και παραμέτρων δοκιμής και τη δημιουργία αναφορών δοκιμών.
Περιλαμβάνονται
- 1 x Instrument Earth-Insulation Tester.
- 1 x Earth test set, 50 m.
- 1 x Test lead, 4 x 1 m.
- 2 x Test lead, 50 m.
- 2 x Test lead, 1 m.
- 2 x Test lead, 4.5 m.
- 4 x Earth test rod.
- 1 x Soft carrying bag.
- 1 x Instrument Earth-Insulation Tester.
- 2 x Test lead 1,5 m.
- 1 x Soft carrying bag.
- 1 x RS232 cable.
- 2 x Test probe, (red, black).
- 1 x Crocodil clip.
- 1 x PC Software EarthLink.
- 1 x Instruction manual.
- 1 x Handbook on CD.
- 1 x Calibration certificate.